/Wij zijn olijck
Wij zijn olijck 2017-08-17T13:36:39+00:00
Loading...

Olijcke makers

REMKO HOL
REMKO HOLOlijcke worstenverkoper
Remko is ondernemer pur sang. Al enkele 10-tallen jaren struinen Remko en zijn vrienden stad en land af om mooie traditionele- en nieuwe producten te ontdekken. Dat dit tot iets Olijcks zou leiden, lag in de lijn der verwachtingen. Ook het idee om op kleine schaal mensen bewust te maken van goede voeding is voor Remko erg belangrijk. “Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs; daar gaan we voor”. Meer weten? Mail naar remko@olijck.nl.
SAM DE JONG
SAM DE JONGOlijcke slager
Olijcke Sam, de leukste slager van Nederland, is al jaren werkzaam als slager en worstmaker. Na het afronden van mijn studie aan het SVO en jaren in de slagerij gewerkt te hebben was de tijd rijp om een stap te maken. Sinds 2016 ben ik het Olijcke verhaal aan het delen met iedereen die het maar wil horen. En dat blijkt een hele goede keuze te zijn. Net als alle ander Olijckerds hou ik van lekker eten en drinken. Tevens kan ik bij Olijck werken met mooie, eerlijke en ambachtelijke producten, waar ik voor sta. Ook eens het Olijcke verhaal horen of een workshop worstmaken volgen? Mail me op: samantha@olijck.nl en wie weet tot snel!
NIELS ELSHOF
NIELS ELSHOFOlijcke worstenverkoper
“Een vliegtuig is eigenlijk een worst met vleugels”. Dit riep Niels toen hij voor het eerst bij Olijck binnen kwam. Je begrijpt het waarschijnlijk al; Niels heeft jarenlang in de aviation business gewerkt. Nu is hij zijn passie aan het volgen: lekker eten en drinken voor iedereen en met elkaar. Uiteraard moet het goed zijn voor mens, dier en milieu. Bij Olijck maakte hij direct een vliegende start met de ontwikkeling van een kleine appelciderworst voor zijn zoon Willem. Benieuwd naar de Olijcke Willem of andere Olijcke producten? Mail naar Niels@olijck.nl!
MARLIES MELLEMA
MARLIES MELLEMAOlijcke juridisch adviseur
Tijdens haar studie heeft Marlies veel in de horeca gewerkt. Lekker eten, mooie wijnen, een goede sfeer en de liefde voor de mens staan voor haar daarbij centraal. Na haar studietijd heeft ze vaak geroepen: “als ik misluk als advocaat, ga ik de horeca in!”. Olijck biedt haar de mogelijkheid om de liefde voor beide vakken te combineren.
ROBIN SHERIDAN
ROBIN SHERIDANOlijcke worstenteller
Robin is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van Olijck. Na lange tijd te hebben gewerkt bij een aantal multinationals, is het nu tijd om deze ervaring aan te wenden om zelf te ondernemen. En wat is er dan mooier dan een combinatie van lekker eten, drinken en duurzaam ondernemen. “Omdat ik dit ook nog eens samen mag doen met een groep vrienden, voel ik mij echt bevoorrecht!”
THIJS HOOGVELD
THIJS HOOGVELDOlijcke organisator
Thijs snapte: als eten en drinken noodzakelijk zijn, laat ze dan vooral lekker en goed zijn. “Aangetrokken door het Olijcke verhaal over het ontwikkelen van mooie producten, goed voor mens, dier en milieu, heb ik me bij het Olijcke team aangesloten. We gaan op naar een Olijcke toekomst, met heerlijkheden van het land en uit de zee”. Thijs heeft een achtergrond in de keuken, in de tuinbouw en foodservice. “Met Olijck gaan we verder ontdekken, op zoek naar verrassende, lekkere en gezonde producten. Gerse worsten en prachtige zeegroenten-toepassingen”. Wil je iets delen? Mail Thijs! Thijs@olijck.nl