/Wij zijn olijck
Wij zijn olijck 2018-09-17T08:02:40+00:00
Loading...

Olijcke makers

REMKO HOL
REMKO HOLOlijcke worstenverkoper
Remko is ondernemer pur sang. Al enkele 10-tallen jaren struinen Remko en zijn vrienden stad en land af om mooie traditionele- en nieuwe producten te ontdekken. Dat dit tot iets Olijcks zou leiden, lag in de lijn der verwachtingen. Ook het idee om op kleine schaal mensen bewust te maken van goede voeding is voor Remko erg belangrijk. “Mooie, eerlijke producten voor een goede prijs; daar gaan we voor”. Meer weten? Mail naar Remko@olijck.nl.
MARLIES MELLEMA
MARLIES MELLEMAOlijcke juridisch adviseur
Tijdens haar studie heeft Marlies veel in de horeca gewerkt. Lekker eten, mooie wijnen, een goede sfeer en de liefde voor de mens staan voor haar daarbij centraal. Na haar studietijd heeft ze vaak geroepen: “als ik misluk als advocaat, ga ik de horeca in!”. Olijck biedt haar de mogelijkheid om de liefde voor beide vakken te combineren.
ROBIN SHERIDAN
ROBIN SHERIDANOlijcke worstenteller
Robin is verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van Olijck. Na lange tijd te hebben gewerkt bij een aantal multinationals, is het nu tijd om deze ervaring aan te wenden om zelf te ondernemen. En wat is er dan mooier dan een combinatie van lekker eten, drinken en duurzaam ondernemen. “Omdat ik dit ook nog eens samen mag doen met een groep vrienden, voel ik mij echt bevoorrecht!” Meer weten? Mail naar Robin@olijck.nl.
THIJS HOOGVELD
THIJS HOOGVELDOlijcke organisator
Thijs snapte: als eten en drinken noodzakelijk zijn, laat ze dan vooral lekker en goed zijn. “Aangetrokken door het Olijcke verhaal over het ontwikkelen van mooie producten, goed voor mens, dier en milieu, heb ik me bij het Olijcke team aangesloten. We gaan op naar een Olijcke toekomst, met heerlijkheden van het land en uit de zee”. Thijs heeft een achtergrond in de keuken, in de tuinbouw en foodservice. “Met Olijck gaan we verder ontdekken, op zoek naar verrassende, lekkere en gezonde producten. Gerse worsten en prachtige zeegroenten-toepassingen”. Meer weten? Mail naar Thijs@olijck.nl.
CANDY KOK
CANDY KOKSales en marketing
Waar Candy van geniet? Lekker en véél eten met goed gezelschap. Haar slogan is dan ook: “Food is my yoga”. Tijdens haar studie tijd heeft ze dan ook diverse bijbaantjes in de horeca gehad. Zij genoot ervan om mensen blij te maken met goed eten en natuurlijk het sociaal contact. Nu, met haar horeca ervaringen en als afgestudeerde trendonderzoeker en conceptontwikkelaar gaat zij het team van Olijck ondersteunen op het gebied van sales en marketing. Meer weten? Mail naar Candy@olijck.nl.
FANNY MEIJLER
FANNY MEIJLEROlijcke worstenverkoper
Fanny. Ja, zo heet ze echt. Graag op z’n Nederlands uitspreken en niet op z’n Amerikaans. Op z’n Vlaams mag ook trouwens, daar komt de helft van haar familie vandaan. Ze is klein van stuk, maar groots qua daden. En zéker niet voor één gat te vangen. Fanny weet wat lekker is, en vertelt je er graag over. Ze kan het ook nog eens geweldig klaarmaken. Een echte Bourgondiër so to speak. Jarenlange ervaring in de horeca en een eigen cateringbedrijf gehad. En nu: Olijck. Nodig haar eens uit voor een kop koffie, wordt gegarandeerd gezellig. Meer weten? Mail naar Fanny@olijck.nl